Home
Het Bestuur
Laatste NIEUWS
Fotoalbum Bestuur
Vergaderingen
Commissies
Contributie Leden
Waterk(r)abbels
Wedstrijden Sen 2018
Kermiswedstrijd 2017
Fotoalbum Kermis Sen
Wedstrijden Jun 2018
Wintercomp. 2018
Aparte Wedstrijden
Ander nieuws
Marktplaats HSV B.
Contactformulier
HSV-culinair
Gastenboek


Bestuursavond op 8 juli 2017 geslaagd.

Eén keer per jaar organiseren we een bestuursavond. De avond wordt grotendeels door de bestuurders zelf betaald. Deze keer was de organisatie in handen van Arie Alberts en Bert Wolferink. Van te voren werd iedereen gevraagd naar de bestemming en eindbestemming van deze avond. Aangezien Arie in de organisatie zat werd er veelal "Het Bockje" aangegeven. Niemand had het goed. Via een korte fietstocht kwam men bij Oude Molen uit. Daar werd De Leeuw bezocht. Ondertussen had ik van Arie het seintje gekregen om Ab Bronsvoort en zijn vrouw Heintje op te halen. Geweldig dat ook hij erbij kon zijn!

Ab, Herman en ik kregen beneden in de molen uitleg over de gerestaureerde machine om energie op te wekken. Zéér interessant! De anderen kregen boven in de molen uitleg. Ook de moeite waard.

Vanaf daar gingen de fietsende bestuursleden en echtgenotes via een omweg naar de schuren bij (nu) Herwin en Linda Dikkeboer. Daar hadden de organisatoren wat spelletjes klaar gezet. Zo was er een vragenlijst, darten en "klompgooien". Een vers fruitpakketje was de prijs. Heintje Bronsvoort en Michel Rijsdijk waren de gelukkigen om de prijzen in ontvangst te nemen. Trouwens niemand had de eindbestemming geraden.

Hierna werd het startsein gegeven voor de barbecue. Nou, dat ging er in als de bekende koek! Herman Dikkeboer bedankte de organisatoren en gaf meteen aan dat de organisatie van de bestuursavond 2018 in handen zou zijn van hem en Jan Heuvelman!

Bedankt Arie en Bert!

 

20170719_235619_25170918861303.mp4
Download

Bedankt Beppie Koeslag voor het beschikbaar stellen van jouw 1e videofilmpje! Niet slecht gedaan hoor!