Home
Het Bestuur
Commissies
Contributie Leden
Waterk(r)abbels
Wedstrijden Sen 2019
Kermiswedstrijd 2018
Fotoalbum Kermis Sen
Wedstrijden Jun 2018
Wintercomp. 2018
Aparte Wedstrijden
Ander nieuws
Marktplaats HSV B.
Contactformulier
HSV-culinair
Gastenboek


Kermiswedstrijd HSV BATHMEN 2018

 

Vrijdagavond wordt er door de Jeugd al gevist voor het Kermiskampioenschap! Dit gebeurt aan de Schipbeeksweg. Om 17.30 uur is het verzamelen bij de Veerbrug. De kosten voor deelname zijn € 2,50. Men krijgt daarvoor wat te eten en te drinken tijdens de wedstrijd. Na afloop komt men dan samen in het gebouw van de duivenvereniging 'DE SNELLE WIEKEN'. Daar worden de winnaars van de kermiswedstrijd en de zomercompetitie bekend gemaakt. Natuurlijk ontbreekt hier de traditionele "patat met" ook weer niet en krijgen de deelnemers een lekker glas drinken. Daarnaast krijgt elke deelnemer een prijsje, beschikbaar gesteld door hoofd sponsor "Voorhuis Hengelsport" uit Albergen.

Kortom een mooie gelegenheid om eens mee te doen, al ben je nog geen lid! Neem dus rustig broer, zus, vriendje of vriendinnetje mee naar deze wedstrijd. Heb je géén hengelspullen?? Géén probleem, dat hebben wij wel voor je!

De wedstrijd voor de Jeugd gaat niet door i.v.m. het te verwachten slechte weer. Het wordt nu verzamelen om 18.00 uur bij de kantine van de duivenvereniging "De Snelle Wieken" te Bathmen.

 

Op zondagmorgen 23 september vissen de senioren hun  kermiswedstrijd in de Schipbeek bij de Schoolderbrug. De wedstrijd begint om 07.30 uur en eindigt om 10.00 uur. Deelname kost € 15,00. Voor dat inleggeld krijgt de deelnemer en zijn partner twee consumpties, belegde broodjes en een kop soep. Ook de thuiswonende kinderen krijgen dit. Natuurlijk vindt er weer een verloting plaats om de kosten te dekken. Deelnemers en sponsoren stellen daarvoor prijsjes beschikbaar. Ook worden hier weer de kampioenen van de kermiswedstrijd en de zomercompetitie bekend gemaakt. Dit is een prima gelegenheid voor de recreant om eens kennis te maken met de wedstrijdvissers van Bathmen.

In verband calamiteiten als overdadige plantengroei en te lage waterstand is het belangrijk om de website bij twijfel te raadplegen.

Jammer dat de weersverwachtingen zo slecht waren dat een groot aantal vissers het al liet afweten. Slechts 14 vissers namen deel aan de wedstrijd. Ondanks de slechte vooruitzichten bleef het toch goed weer om te vissen. Ab Hengeveld lootte een goede stek op nummer 2. Bert moest op nummer 1 toezien hoe Ab hem de baas bleef. Ik kan me van vorig jaar nog herinneren dat zich daar een zelfde situatie voordeed. Herwin Dikkeboer zat toen op 1 en Bert Wolferink op 2. Bert ving toen heel wat brasems en Herwin moest het doen met wat kleine vis!

Ab gefeliciteerd met het kampioenschap!