Home
Nieuws van de club
HSV-BATHMEN
Privacyverklaring
Agenda
Het Bestuur
Commissies
Contributie Leden
Waterk(r)abbels
Wedstrijden Sen 2020
WINTERCUP 2020
Kermiswedstrijd 2019
Fotoalbum Kermis Sen
Programma Jeugd 2020
Wintercomp. 2019
Aparte Wedstrijden
Ander nieuws
Marktplaats HSV B.
Contactformulier
HSV-culinair
Gastenboek


 

 

De Hengelsport Vereniging Bathmen is opgericht op 8 november 1985. De vereniging bestaat uit ongeveer 300 leden en een actief bestuur. Zo worden er diverse wedstrijden georganiseerd, zoals een competitie voor senioren, junioren en een wintercompetitie. Daarnaast worden er enkele wedstrijden georganiseerd waar de gezelligheid voorop staat, zoals de traditionele Kermiswedstrijd in het laatste volle weekend van september, de Koppelwedstrijd voor senioren, de gecombineerde Koppelwedstrijd jeugd/senioren en de Nachtwedstrijd. Ook nemen we elk jaar met de Jeugd deel aan de "7-Dorpenwedstrijd"

 

De HSV-Bathmen heeft veel viswater tot zijn beschikking. Leden van onze vereniging kunnen o.a. vissen in de wateren welke vermeld staan in de grote vergunning van Sportvisserij Nederland, waar wij bij zijn aangesloten.

Tevens mogen onze leden vissen in de viswateren van de Deventer Hengelsport Vereniging.

 

Zoals men kan zien heeft de HSV-Bathmen viswater voor iedereen. Zo kan men in de IJssel in het voorjaar kilo's brasem vangen en op een zondagmiddag heerlijk ontspannen aan de Berkel of Schipbeek een hengeltje uitgooien.

 

Graag attenderen we u erop, dat de HSV-Bathmen zich ook voor de jeugd inzet. We hebben een jeugdcommissie die een jeugdcompetitie heeft opgezet in de leeftijdsklasse van 7 tot 18 jaar. Natuurlijk zien wij deze graag groeien. Naast de competitiewedstrijden worden er ook diverse andere wedstrijden georganiseerd: de 6-dorpenwedstrijd, de Kermiswedstrijd en de gecombineerde Jeugd/Senioren Koppelwedstrijd.

Natuurlijk is ook voor de jeugd een vergunning verplicht om te mogen vissen, dus ook voor het vissen in de Schipbeek. Vanaf 15 jaar is naast de visvergunning van de vereniging ook een vispas verplicht.

 

Vergunningen: Vergunningen zijn te verkrijgen bij:

Boekhandel De Negro (readshop) te Bathmen,

Herman Dikkeboer, Looweg 63 te Bathmen,

Willy Schutte, IJssel de Schepperstraat 48, Okkenbroek

Dierenspeciaalzaak "Pets en Co" Zanting op de Flora (winkelcentrum Colmschate),

 

 

De HSV-Bathmen, een vereniging voor jong en oud, voor recreant en wedstrijdvisser.